Prezenta web a unei companii a devenit o necesitate a mediului de afaceri actual. Pe langa deja traditionala pagina web, companiile moderne trebuie sa se gandeasca si la prezenta pe retelele sociale ale momentului si la folosirea celor mai noi tehnologii internet.


Un site web profesional aduce credibilitate unei afaceri, reprezinta un canal comercial important sau asigura succesul unui serviciu. Mediul social asigura comunicarea ideii, produsului sau serviciului. Din ce in ce mai des succesul in mediul de afaceri traditional este corelat cu prezenta web adecvata momentului.


Avand in vedere aceste argumente, realizarea unui site web adecvat sau remodelarea celui existent, alaturi de prezenta pe retelele sociale trebuie sa fie o prioritate.


Pentru a putea prezenta clienților o imagine cât mai clară a ceea ce ofera o afacere, ISIS M3 asigura servicii de web design pentru care experienta noastra vorbeste de la sine.

Crearea unui site de prezentare

Bannere online

Animații flash

CD – uri de prezentare

Marketing online

Design logo firmă

Design banner roll-up

Litere volumetrice

web design
 

Urmărim ca website-ul să aibă o navigabilitate ușoară (meniurile, formulare de comandă sau contact, precum și informațiile mai importante din site să fie usor de găsit), totul să fie intuitiv, funcțional, iar prezentarea conținutului să fie cât mai clară și în concordanță cu obiectivele și scopul clientului.


O navigabilitate bună asigură și o optimizare bună a linkurilor interne din site, ceea ce va face site-ul foarte usor de parcurs și pentru motoarele de căutare.

 

Vezi aici portofoliul nostru